Ohjelmaan hakeminen FAQ

Ohjelmaan hakeminen FAQ

Miten Koto-SIB -ohjelmaan voi hakea?

Koto-SIB -ohjelmaan voi hakea internetissä jättämällä hakemuksen nettisivuillamme. Valitse oikea ilmoitus asuinpaikkasi mukaan, esim. Helsinki/Espoo/Vantaa/Kerava/Hyvinkää/Porvoo tai Tampere. Erikoisohjelmiin on omat ilmoitukset.

Mitä tapahtuu, kun jättää hakemuksen?

Epiquksen asiakasohjaaja soittaa kaikille hakemuksen jättäneille 1-3 päivän kuluessa. Puhelinhaastattelussa käydään läpi asiakaskriteerit ja mille alalle asiakas on kiinnostunut työllistymään. Jos asiakas täyttää asiakaskriteerit, hänet laitetaan arvontaan. Uudenmaan TE-toimisto arpoo kerran viikossa hakijoiden joukosta 70 % mukaan ohjelmaan. 30 % hakijoista arvotaan kontrolliryhmään ja he eivät voi osallistua ohjelmaan. Muissa kaupungeissa arvonta on kerran kuukaudessa. Arvonnan jälkeen hakijoille ilmoitetaan tuloksesta. TE-toimisto ilmoittaa kontrolliryhmään arvotuille. Epiquksen asiakasohjaaja soittaa mukaan arvotuille hakijoille, jonka jälkeen palveluntuottajan työhönvalmentaja soittaa asiakkaalle 1-2 päivän kuluttua arvonnasta ja pyytää alkuhaastatteluun ja SIB-ohjelma alkaa.

Mitä tapahtuu, jos joudun kontrolliryhmään?

Jos tulee arvotuksi kontrolliryhmään, ei voi osallistua ohjelmaan ollenkaan. TE-toimisto tarjoaa silloin muita palveluja.

Jätin hakemuksen, mutta kukaan ei ole soittanut?

Jos olet jättänyt hakemuksen, mutta kukaan ei ole soittanut, voit lähettää sähköpostia Epiqukselle: koto-sib@epiqus.com.

Mistä voin tietää, onko minut arvottu kontrolliryhmään?

Jos olet jättänyt hakemuksen ja siitä on kulunut aikaa yli viikko, voit lähettää sähköpostia Epiqukselle: koto-sib@epiqus.com.

Miksi ohjelmassa on kontrolliryhmä?

Ohjelman vaikuttavuutta seurataan tutkimuksella, jossa verrataan ohjelmassa mukana olevien työllistymistietoja kontrolliryhmän työllistymistietoihin.

Olen yrittänyt tehdä hakemuksen nettisivuilla, mutta se ei onnistu, mitä teen?

Voit lähettää sähköpostia Epiqukselle ja soitamme sinulle: koto-sib@epiqus.com.

Haluan hakea the Shortcutin ohjelmaan, mutta en löydä ilmoitusta?

The Shortcutin hakusivulle pääset tästä.

Hain ohjelmaan ja minulle soitettiin, että pääsen mukaan. Nyt olen odottanut pitkään, eikä kukaan ole soittanut uudelleen?

Voit lähettää sähköpostia: koto-sib@epiqus.com ja kysyä tilanteesta.

 

 

 

 

 

 

54321
(2 votes. Average 4.5 of 5)